Historien bak RTEK Entreprenør AS startet allerede i 2009, da far og sønner startet et NUF selskap. Vårt mål var da å bygge godkjente våtrom og gjøre mindre rehabiliteringsoppdrag innenfor bygg. Selskapet har holdt det gående med 1-4 ansatte frem til 2021. Da bestemte vi oss for å satse på et bredere marked ogbygge opp en totalentreprenør bedrift, som er med på å bygge opp samfunnet.

RTEK Entreprenør AS ble da etablert i 2021.Bedriften eies i dag av Ron Steve Paltto og Tony Eriksen. Vi holder til sentralt i Finnmark, der Karasjok er kontorsted, vi tar primært oppdrag i hele Finnmark. Med på laget har vi bygg ingeniør med lang bakgrunn som tømrer, anleggsleder med lang fartstid som tømrer og dyktige fagarbeideremed våtromssertifisering. Sammen har vi lang erfaring innenfor bygg og våtrom, der vi ønsker å levere kvalitet og levedyktige produkter.

Vi er godkjent våtromsbedrift, der vi bygger våtrom etter byggebransjens våtromsnorm. Der planlegging og utførelse av våtrommene blir nøye gjennomgått, slik at du som kunde kan være sikker på at ditt neste våtrom er tett, funksjonelt og har lang levetid.